Omiljena vozila

Pogledajte vozila koja biste uzeli u obzir.

Testna vožnja

Pokličite nas na: 01/6700-340 ali nam pišite

Volvo S90 D5 AWD Geartronic

2013, 171.509 km, 103kW/140KM

32.000 EUR45.000 EUR

Ponudite nam ceno

FORMA
Pošlji
Zadovoljstvo zajamčeno
100% provjerena vozila
JAMSTVO NA SVA VOZILA
VAŠE VOZILO KUPUJEMO GOTOVINOM

Predomislili ste se oko kupnje rabljenog vozila?

U Kia – centru rabljenih vozila nudimo velik izbor provjerenih rabljenih vozila svih marki koja su pregledana u 110 točaka i imaju poznatu povijest.

Kako bi Vaša kupnja bila oslobođena svih briga, nudimo Vam i posebnu pogodnost – mogućnost da se predomislite. Ako kupnjom vozila iz kojegod razloga niste zadovoljni, možete ga besplatno zamijeniti za jednakovrijedno vozilo po Vašem izboru u roku od mjesec dana ili do prevezenih 1000 kilometara.

Osim jamstva zamjene vozila te velikog izbora vozila, nudimo Vam i jednostavno financiranje te širok raspon osiguranja i pogodnosti prilikom servisa Vašeg vozila.

Posjetite nas!

Provjerite ponudu vozila

Besplatna zamjena vozila vrijedi za kupnju rabljenog vozila u Kia – centru rabljenih vozila. Vozilo možete zamijeniti za jednakovrijedno vozilo u roku od 30 dana od dana kupnje u slučaju da s vozilom niste prešli više od 1.000 kilometara. Vrijednost iskazana na računu jest ona koja se uzima u obzir. Trošak odobrenja financiranja, kamatne stope, trošak registracije i osiguranja nisu uračunati u vrijednost zamjene vozila. Zamjena je moguća za vozila sa zalihe tvrtke MAXX AUTO d.o.o, prodajna jedinica Kia – centar rabljenih vozila.
Za tiskarske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične. MAXX AUTO d.o.o., Gornjostupnička 18 J, 10 255 Gornji Stupnik.