Omiljena vozila

Pogledajte vozila koja biste uzeli u obzir.

Testna vožnja

Pokličite nas na: 01/6700-340 ali nam pišite

Volvo S90 D5 AWD Geartronic

2013, 171.509 km, 103kW/140KM

32.000 EUR45.000 EUR

Ponudite nam ceno

FORMA
Pošlji

Predomislili ste se oko kupnje rabljenog vozila?

U Automaxxu nudimo velik izbor provjerenih rabljenih vozila svih marki koja su pregledana u 110 točaka i imaju poznatu povijest.

Kako bi Vaša kupnja bila oslobođena svih briga, nudimo Vam i posebnu pogodnost – mogućnost da se predomislite. Ako kupnjom vozila iz kojegod razloga niste zadovoljni, možete ga besplatno zamijeniti za jednakovrijedno vozilo po Vašem izboru u roku od mjesec dana ili do prevezenih 1000 kilometara.

Osim jamstva zamjene vozila te velikog izbora vozila, nudimo Vam i jednostavno financiranje te širok raspon osiguranja i pogodnosti prilikom servisa Vašeg vozila.

Posjetite nas!

Provjerite ponudu vozila

Besplatna zamjena vozila vrijedi za kupnju rabljenog vozila u Automaxx-u. Vozilo možete zamijeniti za jednakovrijedno vozilo u roku od 30 dana od dana kupnje u slučaju da s vozilom niste prešli više od 1.000 kilometara. Vrijednost iskazana na računu jest ona koja se uzima u obzir. Trošak odobrenja financiranja, kamatne stope, trošak registracije i osiguranja nisu uračunati u vrijednost zamjene vozila. Zamjena je moguća za vozila sa zalihe tvrtke MAXX AUTO d.o.o, prodajna jedinica Automaxx.
Za tiskarske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične. MAXX AUTO d.o.o., Gornjostupnička 18 J, 10 255 Gornji Stupnik.