Omiljena vozila

Pogledajte vozila koja biste uzeli u obzir.

Testna vožnja

Pokličite nas na: 01/6700-340 ali nam pišite

Volvo S90 D5 AWD Geartronic

2013, 171.509 km, 103kW/140KM

32.000 EUR45.000 EUR

Ponudite nam ceno

FORMA
Pošlji

Najbolji i najpopularniji rabljeni terenci

Tržište sportskih terenaca je u naglom porastu, a popularnost ovih skladno oblikovanih vozila također se povećava zbog njihove praktičnosti i odignutosti od tla, što gradsku vožnju čini mnogo ugodnijom i lakšom.

Iako je kupnja novog automobila svakako uzbudljivo iskustvo, kupnjom rabljenog vozila štedite – kupovna cijena je niža, a vozilo tako manje gubi na svojoj vrijednosti nego kada je novo. Revalorizacija automobila se nakon njegova trećeg rođendana usporava, što znači da ćete uštedjeti mnogo novaca kupnjom trogodišnjeg automobila.

Ako ste zainteresirani za sportskog terenca, morat ćete platiti više, od recimo kombilimuzine, zbog prostranosti i veće odignutosti od tla. Međutim, ako se odlučite za rabljeni SUV, to će značajno smanjiti cijenu koju trebate platiti.
 
Na tržištu vlada poprilično velik izbor, a mi predstavljamo 6 vrlo odobrih mogućnosti za kupnju!

 1. Volvo XC60
  Svojim elegantnim dizajnom, širokim rasponom sigurnosnih rješenja i impresivnom pouzdanošću, Volvo XC60 jedna je od najboljih mogućnosti. XC60 nasljednik je najprodavanijeg europskog SUV-a srednje veličine, a vrhunske gene prošlo je ljeto dokazao naslovom Svjetskog automobila godine i najsigurnijeg automobila godine.
   
 2. Renault Kadjar
  Kadjar je kompaktni i snažan sportski terenac koji može zadovoljiti brojne suvremene potrebe. Atraktivnog je izgleda, dobrih voznih sposobnosti, prostran i ugodan za putovanje. Jedna od najvećih prednosti Kadjara je bogata tehnologija na kojem mu zavide mnogi rivali.
   
 3. Kia Sportage
  Kia Sportage se od dolaska na tržište pokazao jednim od najboljih sportskih terenaca na svijetu. 2017. godine Sportage je po drugi put za redom pobijedio u istraživanju o kvaliteti vozila J. D. Power. Također je postigao najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog magazina Auto Bild. Sportageov pobjednički duh odražava se i u njegovoj popularnosti među kupcima.
   
 4. Nissan Qashqai
  Nissan Qashqai, kojeg možemo nazvati ocem modernih hibrida, osigurava ugodnu gradsku vožnju, a odlikuje ga privlačan izgled, napredna tehnologija i korisnost. Qashqai, koji je prije 10 godina postao prodajni hit, i dalje je među kupcima omiljeno vozilo.
   
 5. Volvo XC90
  Elegantni Volvo XC90 jedan je od najboljih sportskih terenaca u premijskom razredu i vrijedi za najnagrađivanijeg premijskog SUV-a ovog stoljeća. Unatoč prostranosti može ponuditi 451 litru prtljažnog prostora, čak i kada se koristi svih sedam sjedala. Izuzetno je rafinirano vozilo koje pruža pouzdan pogon na sva četiri kotača za sve cestovne avanture.  
   
 6. BMW X3
  X3 jedan je od najprostranijih automobila u svom razredu, što je pomalo atipično za BMW, te je također jedan od najsnažnijih premium SUV-ova. Odlikuje ga odlično podvozje, iznimno dobar osjećaj u zavojima te xDrive pogon.

Pročitajte više:

Znate li što znače lampice na instrumentnoj ploči?

Nije bitno vozite li vozilo marke Ford, Renault, Kia, Volvo, BMW, Volkswagen, Fiat ili neke druge – lampice upozorenja na instrumentnoj ploči su u svim vozilima u velikoj mjeri standardizirane kako biste bez problema mogli prepoznati što znače.

Što morate znati prije kupnje gospodarskog vozila

Izbor kvalitetnog rabljenog gospodarskog vozila teži je nego što se to čini na prvi pogled. Postoji nekoliko stvari na koje morate pripaziti prilikom same kupnje.

Pobrinite se za klima uređaj prije ljeta

Bez klime gotovo da više ne možemo ni zamisliti proljetnu i ljetnu vožnju. No značenje klime nije samo za udobnost vožnje koju nudi točno određena temperatura.