Omiljena vozila

Pogledajte vozila koja biste uzeli u obzir.

Testna vožnja

Pokličite nas na: 01/6700-340 ali nam pišite

Volvo S90 D5 AWD Geartronic

2013, 171.509 km, 103kW/140KM

32.000 EUR45.000 EUR

Ponudite nam ceno

FORMA
Pošlji

Savjeti

U Automaxxu se uvijek trudimo pružiti Vam korisne savjete o održavanju i brizi za Vaše limene ljubimce. Jednako tako, želimo da se osjećate sigurno u svom automobilu i zaštitite svoje najmilije. Naši savjeti pomoći će Vam u praktičnim situacijama u kojima se svi svakodnevno nalazimo. Provjerite što smo za Vas pripremili.

Oprema u slučaju nužde

Tijekom lošeg vremena možete čak i s dobro održavanim i opremljenim automobilom zapeti na cesti. Najčešće se to dogodi kada je na kolniku i uz njega puno snijega ili kada snijeg nezaustavljivo pada.

Zaštita vozila od krađe

Krađe automobila nije moguće do kraja iskorijeniti. Ipak, uz odgovarajuće preventivne mjere možete poprilično smanjiti mogućnost da se to dogodi upravo Vama.

Potrebno je provjeravati rashladnu tekućinu

Rashladna tekućina, koju često zovemo antifriz, štiti motor vozila od hladnoće i topline jer održava stabilnu temperaturu u svim vremenskim uvjetima. Stoga je važno da ima odgovarajuća svojstva i da njezina razina nikada ne padne ispod minimalne količine.

Kako putovati s kućnim ljubimcima?

Mnogi smatraju svoje kućne ljubimce ravnopravnim članovima obitelji pa se prema njima tako i ponašaju. Stvari se mogu zakomplicirati kada se planiraju putovanja, posebno ako vlasnik nema vlastiti osobni automobil.

Kako uštedjeti na gorivu?

Potrošnja goriva ovisna je o tri temeljna čimbenika – održavanju vozila, pravilnom načinu korištenja vozila i stilu vožnje. Držanjem nekih osnovnih pravila možete uvelike uštedjeti na gorivu.

Savjeti za vožnju u zimskim uvjetima

U zimskoj sezoni vozači se susreću s brojnim izazovima na cesti jer loše vrijeme može biti istinski izazov kada se zbog njega uvjeti na cesti mijenjaju iz minute u minutu. Mekani snijeg, zaleđena cesta pa sve do bljuzgavice, ledene kiše, magle i snježne vijavice – sve to može dovesti do prometnih nesreća i tjelesnih ozljeda vozača i putnika.

Kako se ponašati pri prometnoj nesreći?

U slučaju nesreće mnogi ne znaju što učiniti – kako se ponašati i na što treba obratiti pozornost? Kada dođe do prometne nesreće bitno je da se najprije pobrinete za vlastitu sigurnost i sigurnost ostalih prometnih sudionika.

Najbolji i najpopularniji rabljeni terenci

Tržište sportskih terenaca je u naglom porastu, a popularnost ovih skladno oblikovanih vozila također se povećava zbog njihove praktičnosti i odignutosti od tla, što gradsku vožnju čini mnogo ugodnijom i lakšom.

S djecom na putovanje

Ljetna sezona je u punome jeku i većina je odlučila pobjeći od gradske vreve i gužve – bilo na obalu ili u gorje. Kako bi putovanje do željenog odredišta proteklo što lakše i bezbolnije, potrebno je pripremiti vozilo za put, posebno ako putujete s djecom.